We provide design and printing at the same cost.  Shipping worldwide. 

We design and print food, beverages and cosmetic packages that only top brands have!
Join the league!

Check out our portfolio below and contact us.

Svi proizvođači hrane i pića u Bosni i Hercegovini svjesni su dosadašnjih izazova kada je u pitanju pronalazak proizvođača ambalaža za fabričko pakovanje u okvirima BiH.

Marketing stručnjaci često objašnjavaju korelaciju između intenziteta prodaje robe široke potrošnje i izgleda ambalaže proizvoda. U marketing agencijama kreativci se bave dizajniranjem ambalaža sa ciljem što bolje prilagodbe ciljanim kupcima, jer odluka o kupovini se uglavnom dešava ispred polica na prodajnim mjestima a izgled proizvoda je važan presudni faktor.

Marketing agencija EBBE COMMS d.o.o. iz Sarajeva ima širok portfolio referenci kada je u pitanju dizajn i štampa različitih vrsta ambalaža za fabrička pakovanja. Uz najsavremeniju tehnologiju printanja ambalaža u ovom dijelu Evrope, EBBE COMMS agencija ponudila je proizvođačima hrane i druge robe široke potrošnje mogućnost brendiranja i printanja luksuznih i atraktivnih pakovanja, te široki izbor ambalaža za hranu, pića i kozmetiku.

“Kao marketing agencija ranije nam se dešavalo da smo značajan broj puta dizajnirali neko pakovanje za brend hrane i u BiH nismo mogli postići željeni rezultat kada je u pitanju print i izrada ambalaža, pogotovo kada je u pitanju fabrička serijska proizvodnja. To je uveliko ograničilo naše grafičke dizajnere u njihovom dizajnu i inovativnosti. EBBE COMMS Premium Packaging je veliki poslovni iskorak za našu agenciju, te usluga kojom smo nadogradili svoj širok portfolio kao full service marketing agencija. U mogućnosti smo ispoštovati i najveće izazove i količine kada je u pitanju izrada amlabaža za hranu, te isporučiti robu bilo gdje na svijetu. Imamo apsolutno superioran kapacitet i izvrstan tim koji klijentima može isporučiti od dizajna do izrade velikih količina ambalaža koje će im garantovati uspjeh na policama prodajnih mjesta.” 

direktorica marketing agencije EBBE COMMS d.o.o. Ema Alagić

Alluminum Lids

Self Adhesive Labels

Laminated Rolls

Laminated Pouches

Opp Wrap Around Label

Perfume and Candy Box

Shrink Sleeves